Kézműves bonbonjaink 2 hónapos, táblás csokoládéink 3 hónapos szavatossági idővel rendelkeznek. Mesterséges tartósítószerek hozzáadása nélkül ennyi ideig őrzik meg élvezeti értéküket.

FIGYELEM! Nyári időszakban nem vállalunk felelősséget a csokoládé szállítása alatti hőhatás miatti olvadásra, hiszen a futárszolgálat nem hűtve szállítja a terméket. Ebben az időszakban előnyben részesítjük a személyes vásárlást üzleteinkben!

Természetesen amennyiben mégis az online rendelés és házhozszállítás mellett dönt mi igyekszünk strapabíró csomagolással ellátni a csokoládékat.

 

 

Cégnév / Név: Cadeau Bonbon Kft.

Cím: 5700 Gyula, Városház u. 21.

Személyes átvétel itt: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 8. fszt.1.

Telefon: +36-1/317-7127

Fax: 06-66 / 466-553

E-mail: edessegbolt [kukac] gmail.com

Weboldal: cukraszok.hu

Áruház neve: Cadeau Bonbon Boutique

Adószám: 14884902-2-04

Cégjegyzék szám: 04-09-009320

Cégjegyzéket vezető bíróság: Békés Megyei Bíróság

Kapcsolattartó neve: Balogh Boglárka

Kapcsolattartó telefonszáma: +36-1/317-7127

Kapcsolattartó e-mail címe: edessegbolt [kukac] gmail.com

Tárhely szolgáltató: ..

 

Szállítási Módok

Személyes átvétel az üzletünkben

Miután megérkezett a csomag elkészültét jelző értesítésünk e-mailben, átveheti rendelését üzletünkben, nyitvatartási időben. 

Nyitva: H-P: 10-18:30h. Cím: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 8. Amennyiben Gyulán, Székesfehérváron vagy Kecskeméten szeretné átvenni csomagját kérem megjegyzésben jelezze ezt. Ez az átvételi mód díjtalan.

 

Futárral Magyarországon

Ebben az esetben a Pannon XP futárszolgálat szállítja ki Önnek a megadott címre a megrendelését! Kérjük olyan címet és idő intervallumot adjon meg, ahol és amikor biztosan át tudja venni a csomagot! Köszönjük!

Megrendelés végösszeg     Szállítási költség

0 Ft – 24 999 Ft                       1 900 Ft      

25 000 Ft                                 Ingyenes!

 

 

Fizetési Módok

Készpénzzel személyes átvételkor

Amennyiben a személyes átvételt választja üzletünkben, akkor lehetősége van a helyszínen azt kifizetni.

 

Előre utalással

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, kérjük az e-mailben visszaigazolt rendelése végösszegét bankszámlánkra átutalni szíveskedjék. Az összeg számlánkon való jelentkezését követően rögtön elküldjük a termékeket Önnek! Kérjük a visszaigazoló e-mail megérkezését követő 5 banki napon belül szíveskedjen rendezni az átutalást, más esetben a rendelését semmissé nyilvánítjuk.

 

Utánvéttel

Ebben az esetben megrendeléséhez utánvéttel juthat hozzá. A teljes összeget a futárnak kell kifizetnie, aki ennek fejében átadja önnek a megrendelt csomagot.